Langs deze weg willen wij u persoonlijk uitnodigen op een exclusief winemaker’s diner op donderdag 17 meiDeze keer kozen we, in samenwerking met onze wijnleverancier Chateau en co., voor een wijndomein uit Australië

D’Arenberg

D’Arenberg is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een van de beste wineries van de wereld. Hun wijnen zijn pure klasse en behoren tot de top 10 van alle Australische wijnen. Londen Wine Show, Parker en vele andere wijnprofessionals geven deze wijnen steeds de beste scores.

 

Menu


Amuse (Kalfstartaar en kreeft)

Secreto met asperge

Beef Wellington

Txogitxu met mash en vleesjus

Banana Split 2.0

Koffie of thee

All-in. Van aperitief t.e.m. koffie of thee 

€110 per persoon.

Inschrijven

Dit winemaker’s diner is jammer genoeg reeds voorbij. We waren met 40 wijn- en vleesliefhebbers. Niet getreurd, want wij zijn nu al bezig om de volgende editie vorm te geven. Tot binnenkort, Het Gillis Team 

Inschrijven

Dit winemaker’s diner is enkel op reservatie. Uw inschrijving is bevestigd van zodra wij uw voorschot van 55 euro per persoon hebben ontvangen op reknr. BE 59 7360 0629 1526 met vermelding de naam van de persoon die ingeschreven heeft + WM-D’Arenberg.

Om een vlotte service te garanderen tijdens dit event is het aantal reservaties beperkt tot 40 personen.

Gillissen is culinair genieten


D'Arenberg is in 1912 gesticht door Joseph Osborn en is momenteel uitgegroeid tot een van de beste wineries van de wereld. De familie Osborn vestigde zich in de heuvels ten noorden van Gloucester en Bellevue, de tegenwoordige McLaren Vale.

Locatie


Restaurant Gillis
Hoogstraat 23
9000 Gent
Tel: +32 (0) 9 391 66 11